Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sa jag rätt?

Jag såg först
tänkte:Törs jag brista ut i \"Heeej\"

Hon såg sen
log med hela kroppen, brast ut i \"Heeej\"

Lyckorus

Jag babblar
Hon babblar

Frågor
Svar

Hon går vidare
Jag står kvar

Självförtoende
åter snett

undrandes

Sa jag rätt?




Fri vers av Tony Hermansson
Läst 333 gånger
Publicerad 2005-09-05 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tony Hermansson
Tony Hermansson