Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnbågsälvor


Då solen lyser genom 
min kristallkrona
dansar regnbågsälvor
på väggen
klädda i klänningar
av gyllene siden
i regnbågens alla färger


De dansar
sin livgivande färgdans
som fyller min kropp
med chakrans
alla färger
skänker mig glädje
kärlek, lugn och harmoni


 




Fri vers av Nic
Läst 342 gånger
Publicerad 2005-09-05 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic