Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sometimes

Ibland vill jag bara bryta tystnaden . Skrika i kristallglasen.
[Se dem krossas ner mot marken]

Jag vill slå mig fri , jag är fast gjuten i betongen .
[Gå ut ur dörren och aldrig mer komma tillbaka]

Jag vill sluta ångra mig.
[If It Happens It Happens]

Jag vill gå med huvudet högt, leva livet som förut.
[Förändring; .. god?]

Lyckan som en gång fanns ,
[Take me back to blacker nights and brighter days]

Musiken , största delen av livet
[Ersättaren heter saknad av ett djur]

Framtid, förut lycka
[Ett blankt A4 som ingen någonsin kommer få se med skrift på]

Ibland vill jag bara bryta tystnaden. Är sanningen det man känner?
Är sanningen ens ett ord ,
Ska man göra det man blir tillsagd?

Le & se söt ut ..

[Samma sak som att gräva sin egen grav]




Fri vers av spegelbild
Läst 237 gånger
Publicerad 2009-02-27 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

spegelbild
spegelbild