Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var något...

DET VAR NÅGOT I DEJ SOM KÄNDES FANTASTISKT I MEJ.

JAG VÅGADE TILL OCH MED BLUNDA

UTAN ATT BEHÖVA UNDRA

OM DU FORTFARANDE VAR MIG TROGEN

NÄR DU BORTA VAR

SÅ VISSTE JAG ATT DU VAR MOGEN

OCH ATT JAG FANNS I DINA MINNEN KVAR.

NÅGOT I MEJ VISKADE ATT JAG SKULLE LITA PÅ DIG

OCH FÖLJA MITT HJÄRTA SOM VAR FRITT FRÅN SMÄRTA.

ÄN NU I DAG

NÄR JAG ENSAM ÄR

LEVER MITT JAG

UTAN BESVÄR....




Fri vers av Maria Lauenstein
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-27 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Lauenstein
Maria Lauenstein