Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hatar ensamheten.


Vi två



Då och då brukar jag känna som så,
om det ändå bara var vi två.
Så mycket bättre allt vore då
åh, så jag önskar det var vi två.

© Boa Berg
2005-06-17
02.05
2005-09-06
02:37




Fri vers av Boa Berg
Läst 458 gånger
Publicerad 2005-09-06 02:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg