Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ordtjafsare till Bara-ord-luntan


Klorofyllfylla


Hon hängde ut linor efter vägen
placerade en fyrfota vän invid sista trädet
drog molnen åt sidan, vinklade solen ur ögonvrån

klev över till en annan sida
pressade vårlöv
fyllde på med ny klorofyll







Övriga genrer av _Mian_
Läst 301 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-28 20:02



Bookmark and Share


  Vind
Som en hyllning till Nerthus

eller

"Ja, det är ett himla stök för att få igång allt igen"

Gillar!
2009-03-01

    ej medlem längre
tada! maestrinnan i farten.
2009-02-28

  noname_realmind
Vilken störtskön ordtjafsare!

"drog molnen åt sidan, vinklade solen ur ögonvrån" - frihetskänsla så det gungar om det... :))
2009-02-28
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_