Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mobbningen breder ut sig, men nu finns det en glimt nu talas det om det. Jag själv har aldrig varit utsatt för mobbning. Jag skulle lätt kunnat bli mobbad för att jag är lite udda. Men jag har en stark vilja så ingen skulle kunna göra det. På ren svensk


Mobbad

Mobbad

Tio år, allvaret i hennes (han)
ögon speglar sorgen i ett
smärtfyllt ansikte.
Som en planta, som sluter sitt
blad i brist på vatten.
En längtan att få bli befriad
från det onda, som sparkar
spottar, slår henne (han)
till marken.
I varje slag och sparkar förlorar
hon (han) en bit av sig själv.
en längtan att få släppa taget,
låta sig falla i dödens trygga
famn, få en befrielse från de
som vill henne(han) SÅ ONT.

UllaBritta




Fri vers av UllaBritta
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-28 09:30



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Mobbing är fruktansvärt, jag har varit med om sådant själv. Detta får inte förekomma, men det gör det, på förskolor, skolor till och med på arbetsplatser.
2009-02-28
  > Nästa text
< Föregående

UllaBritta
UllaBritta