Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från 2007, hittade igen den nyss.


... det finns bara regn hos mig ...

Det finns bara regn hos mig
och snö och slask och äckelpäckel
Jag ville ha vår, men vintern klängde sig kvar
Drog och slet i moln, vind och grader

Det finns bara snö hos mig
blöt, tung och smutsig
vatten i skorna och kalla fötter

Det finns bara regn hos mig
Kallt, påträngande, blött
och jag drömmer mig bort
till en annan värld.




Fri vers av Jojjon
Läst 526 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-28 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jojjon
Jojjon