Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från 2007. Inte jättebra kanske, men helt okej.


Att skriva.

Att inte kunna måla bilder
Via pensel, penna och papper
Så kan jag göra det
Via ord

Måla bilder
I huvudet
Via ord
Meningar

Bilder
Mina bilder
Dina bilder

Kan du se
Höstens löv falla?
Eller vårens träd knoppa?
Vinterns snöflingor dala ned?
Och sommarens mjuka vindar smeka över huden?
Via mina ord?

Jag vill kunna visa
Vad jag inte kan visa dig
Jag vill kunna förklara
Det du inte kan förstå

Jag vill kunna skriva
Utan att tänka
Utan att kräva

Jag skriver
För din skull
För dina bilder
För din skull

Låta orden springa genom fingrarna
Ögonen slutas
Andningen lugnas
Bara känna flödet
Känna
Känslan
Inga krav
Inga krav
Inga krav




Fri vers av Jojjon
Läst 377 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-28 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jojjon
Jojjon