Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musikpoesi www.myspace.com/BjorneH


FÖR NÄR DU FAR

Undran, tankar, blickar, ord,
svävar fritt - helt utan mål

Kom helt nära kom till mig,
vi väver in oss byter själ

Minnen av en tid som inte längre finns
men finns ändå i varje tankes inre bild

Förstår att du ska resa snart,
strör min saknad längs din väg

Vet att när du är tillbak´s,
vill jag finnas här som nu

Rör mig smek mig se mig nu,
känn min värme känn min hud

Ger dig minnet av just nu,
vill att du bär med dig det

För när… du far, finns jag kvar




Fri vers av Björne.H
Läst 362 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-28 17:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Riktigt fint-hatt av......! Bugar och tackar för läsningen!
2009-03-20

  JNI
riktigt bra !, denna mening är härligt skriven om saknad..
"strör min saknad längs din väg", gripande !
2009-03-08

  Mr Lindemann VIP
Bra text som känsligt och ömsint når in till den andre som får den i längtan om igen
2009-02-28

  Berit Robin Lagerholm VIP
Fin ömsint text
2009-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Björne.H
Björne.H