Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ying och Yang

Trummorna hetsar till sensuell lek
Naken hon sträcker ut sig i sin längtan
Efter lekfullhetens underbara smek
Snart når hon målet för sin trängtan

Livet smeker henne till extas
Lusten bjuder henne att njuta
Rosorna doftar i en gyllene vas
Tonerna från en vacker luta

Alkemisk förening på egen hand
i sin längtan hon kunde inte annat
ying och yang väver sina egna band
En upplyst skulle inte ha bannat








Fri vers av duvan59
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-28 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

duvan59
duvan59