Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Speglig i livet

Lekandes en dag som aldrig förr
gläntade på barndomens forna dörr
Busade som galen hela långa natten
Gläntade på dörren till ungdoms skratten

Berusad av den sensuella rörelsen i dansen
mitt i livet framför mig medelålders chansen
Befinner mig i nuet för att inget missa
Ålderdomens vekhet kommer jag att dissa






Fri vers av duvan59
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-28 19:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

duvan59
duvan59