Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En reflektion från min tid i Brasilien


Perspektivet

Vågen sinade när den mötte stranden
hängmattan gungade till allsköns ro
släckte den oroliga häftiga branden
här ville hon leva här ville hon bo

Nära naturen fullständig och skön
där alla bekräftade varandra
även om svält och armod var dess lön
var näringen att ingen enda klandra

Betraktelsen en förändring så radikal
Fokus på vad som är viktigt i livet
Situtionen var i det närmaste banal
När hon formade det nya perspektivet









Fri vers av duvan59
Läst 348 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-28 20:04



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En oerhört fin skrivelse om det nya perspektivet!!
2009-02-28
  > Nästa text
< Föregående

duvan59
duvan59