Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
solglasögon är bra att ha ibland


Solglasögon

Jag har gått här på jorden,
sökande efter stillhet och frid.
Vet ej när jag tappade, riktningen
och kontrollen.
Jag söker mig själv, i min
vilsenhet.
Jag är människan bakom
solglasögon, stirrande mot
det okända.

En mörkermänniska, som
behöver ett nytt livsgivande
syre, en nyfikenhet på livet
Låta allt det mörka falla
tillbaka ner i jordens mull
Låta allt få en början.
Då kan jag ta av mig
solglasögonen och se livet
från den ljusa sidan.

Ullabritta




Fri vers av UllaBritta
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-01 02:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

UllaBritta
UllaBritta