Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DE VACKRASTE ORDEN INOM DIG

Du bär en bok utan sidor
dess ord
som endast själen tyder
du bär en bok
utan sidor
som bär ord av gyllne guld
fånga dem med
hjärtats öra
se med själens öga
snart ska du famna
livets magiska
timmar
bär de vackraste
orden inom dig

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-01 04:25



Bookmark and Share


  thyra
Skön poesi!
2009-03-01
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~