Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåvan

Du har klätt mina drömmar

med havets sugande brus
med naturens starkaste lagar

gett mig ett mustigt bröd
bakat av dina kärvänliga händer

du har sjungit hundra sånger
från ditt mjuka hjärta

du har skänkt mig
ditt enkla varande
din odelade tid

jag har tagit emot dina gåvor
med öppna händer
i glädje

men den största gåvan
är ett under
hur mitt hjärta åter kunnat vandra
fritt och naket
och vågat älska i nya marker




Fri vers av Leva Livet
Läst 525 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-03-01 08:14



Bookmark and Share


  Elisabeth VIP
Du skriver med hoppfulla meningar. Orden flyter finstämt och varmt.
2009-03-19

    Poet96
Jag tycker att din text var väldigt speciell...men jag vet inte om jag gillade det eller inte...värt att tänka på iallafall!!!=)
2009-03-06

  Bodil Sandberg VIP
Här vet glädjen värman och kärleken ingen gräns..fulkomlig harmoni..är vad jag tänker - underbart vackert!!!!sparas såklart!
2009-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Leva Livet
Leva Livet