Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens barn!!

Nattens barn kryper fram ur sina
gravar när natten faller på

när dom skördar sina offer
så går det snabbt och tyst

deras byten hinner inte märka
nått för det är försent

allt dom hör är ett skratt
och sen känner dom en ohygglig smärta

det enda dom ser sen innan deras liv
tar slut är en svart skugga som försvinner..




Fri vers av Morgan
Läst 569 gånger
Publicerad 2005-09-06 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan