Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag har jag pendlat upp och ner...Har gjort en massa för att mellan varven bara lägga mig ner och blunda hååååårt...


Sov din förbannade ångest

Jag gick upp
sen lade jag mig

Gick upp igen
sen lade jag mig

Gick upp för tredje gången
snart ska jag lägga mig igen.

Försöker söva ångesten och rastlösheten
men den är svårsövd den satan...




Fri vers av Hippiesoul
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-01 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hippiesoul
Hippiesoul