Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hannar

jag räknar åren

de blir till en hel
mänsklighets
som män har vanstyrt
jorden

har vi sett annat än
våld och orättvisor

mörkkostymiga slipsiga
står de nu
eugubbarna
radbandsuppträdda
teveleende
oskamsna
efter konferens

en ensam kvinna
dränker de mellan sig

dags att lämna scenen nu
alla hannarna
er oduglighet
har vi fått nog av

dags för honorna
att träda till





Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-02 07:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP