Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
är man fåglig av sig så är man


som myggor

som myggor dansar
dansade lätt
de ljusgrönt befjädrade

över blommor och gräs
fångandes föda i solen
samlandes kraft för sin långa flykt
ut över hav på våren mot norr

vi gräslåg vilade
ditseglade
följde dansen
var nästan en del
av det yrande fladdret

aldrig såg man sångare
bölja så




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-02 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP