Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa saker kan man inte förbereda....


Requiem

Har vetat i flera månader nu
särskilt sista veckorna.

Det skulle rentutav vara lägligt
med ett break
ursäkta mig lite och fara i väg.

Nu när det är ett faktum
skriker jag
\"Neeej, inte än!\"

I morgon ska jag ursäkta mig lite
och fara i väg.


Min älskade morfar är död.




Fri vers av Tony Hermansson
Läst 354 gånger
Publicerad 2005-09-06 17:50



Bookmark and Share


  kanelen
Nej, plötsligt behövs kanske inga ursäkter....! så fint du uttryckt detta svåra i att i bland har vi inga val...!
2005-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Tony Hermansson
Tony Hermansson