Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid


Tänk om kvinnor la ner
Åtminstone hälften av tiden
Som de gör för att göra sej snygga
När de ska ut

På sina män…


(va lyckliga de skulle vara)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-30 11:51



Bookmark and Share


  Åsa Pyke
Två och en halv minut... jippie... :D
2010-05-30
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO