Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett sådant där märkligt möte i förbifarten...




Kvinnan i affären

en grå tisdagsförmiddag

stressad med skallen

full av komihåg att ingen tid

har man aldrig sådär

passerade jag en dam

 på konsum som grät

där i gången

 hejdlöst naken i sin sorg

över mjöl och sockerpaketen

utan att vika med

sitt sköra ansikte

skrek hennes skalade

tankelinjer ett

förtvivlans  ögonblänk

såg hon rakt på mig

 

 

 sådan gråt kräver respekt

jag hoppas  att hon

kände den...

 




Övriga genrer av Carola Zettergren
Läst 210 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-03-13 16:15



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Starkt fint diktad. Att se i ögonblicket. mycket fin dikt.
2009-03-13

  Suzy med punkterna
Naket och sant. Jag hoppas och tror hon kände din respekt.
2009-03-13

  inutimonster
märkligt möte...mäktigt möte...visst märker man mycket om man bara öppnar ögonen!
2009-03-13

    Bodil Sandberg
En respektfull dikt om respekt..sannerligen viktiga rader!!!
2009-03-13

  noname_realmind
Var förvissad hon kände den!

Stark text.
2009-03-13

  Eva Langrath VIP
Fint skildrar du ett av livets möten.

Eva
2009-03-13

  Mygg
Ja, så fin!
2009-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren