Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Taube, dig och sommaren

Så skimrande var aldrig havet
som då
just då

Så befriande var aldrig stranden
jag vet
den smakar än

Blommorna
fälten
ängarna
och träden
blir aldrig så igen

Doften
i locken
i solnedgången
den kvällen
då sorger dränktes
i en kyss

I minnet finns det kvar




Fri vers av Lénon
Läst 316 gånger
Publicerad 2005-09-06 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lénon