Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VANDRAR

vandrar i kvarglömda fotspår
någonstans där sanden
möter solens kyssar
vandrar i kvarglömda
drömmars fragment
som regnet
har kysst så vackra
åter ,ja åter en gång




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-03 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~