Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckliga tårar

Lyckliga tårar
mot själens kind
kanske dansar
de i natt
för månens lampa
innan de falla
mot handen
för att fångas
när solen
kysser själen
stark

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-03 02:24



Bookmark and Share


  Ecila
... fick mig verkligen att börja tänka... jätte bra och starkt :)
2009-03-05
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~