Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guldbaggen, Guldmasken, Oscar, Grammy, Grammis m m m m


Utdelningar "galningar"


Alla dessa utdelningar

Känns lite

Tjatigt nästan


Allt för att höja uppmärksamheten

Inom vissa genrer




Fri vers av LassO
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-03 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO