Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi andades

och vi andas
utanförskap är

inte vår plats på jorden

våra palats
har byggts
av här
skaror

trodde du på
mina ord
när de tog
dig av daga




Fri vers av virre
Läst 352 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-03 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre