Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill lita på dig Men d e svårt.


Orkar inte...

Du älskar mig nu, men inte sen.



Du bara låtsas



Det finns ingen kärlek i denna hålan



Vi lever för att dö








Varför inte dö nu?




Övriga genrer av MickeMagic
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-04 01:02



Bookmark and Share


  viunderregnmolnen
lär dig känna igen lyckan när den kommer så blir det mycket lättare att fånga den
2009-03-08

    Lars Gullberg
fy fan livet är ett piratskepp hissa din flagg och skörda dina frukter, med huvet högt, bli en vinnare. dom som faller ur och simmar i lögnens vatten, låt dom sjunka.

Du är värd din vikt i guld

// Lasse
2009-03-04
  > Nästa text
< Föregående

MickeMagic
MickeMagic

Mina favoriter
Du fick se hur livet var