Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkomnar frusna delar




När jag möter
instängda
avstängda
människor
så möter
jag också
delar
av
mig själv
som
för länge sedan
stängde av
mig själv
för livet
för glädjen


När jag nu
välkomnar
dessa
infrusna
avstängda
delar
av mig själv
så kan jag
öppna mig
för mera
liv
och
glädje




Fri vers av Ewa Flower
Läst 188 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-04 04:26



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Hoppfull inställning, välkommen tillbaka, fånga dagen
2009-03-04

  Rockalex
härliga visdomsord
2009-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Flower
Ewa Flower