Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är över nu ,


I natt gick det sista tåget ,

Smärtan kom i natt ,
tåget lämnade perrongen .

Obehaget snurrade på örngottet ,
lakanen blev sandpapper .

Självklarheten förändrades ,
sårbarheten ökade .

Mardrömmen är här ,
bland halm & strå väggar .

Tårarna är vid förstukvisten ,
väntar på att få forsa likt niagara .

Drömmarna är slut ,
fabriken har stängt pressarna .

Tröttheten är konung ,
John Blund har blivit avskedad .

Självklarheten är slut ,
allting sinar som sand i timglas .

När allting tagit slut ,
kommer då en ny dröm?

Alla speglar är krossade ,
splittret är tårarnas material .

Mardrömmarnas magont ,
är sjöarna av kallsvett .







ibland är det svårt att inse att det verkligen är helt slut ,
speciellt när smärtan och sorgen är det enda som känns .
då mår man som man gör & ingen kan se , ingen kan röra .
de kan bara stå där & le ..




Fri vers av spegelbild
Läst 294 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-04 06:08



Bookmark and Share


    Frigolit
Det berör verkligen! Bra!
2009-03-04
  > Nästa text
< Föregående

spegelbild
spegelbild