Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bagatelle om Det Största

~*~

Dig ville jag möta när jag var mellan 20 och 25
du ville helst möta mig när du mådde bättre

en sanning jag snubblade över, den låg på vägen till ditt hjärtas dörr
där vi tacksamt befinner oss i
våra inre kammare

dessutom har jag blivit kär alldeles för många gånger
tills jag givit upp
ungefär som sanndrömmarna var fantastiska de första gångerna
och nu är de vardag

medan du i din styrka varit själv även då du varit med andra
som jag lever nu

själva hittade vi varann

LPWJ 03/03/09




Fri vers (Fri form) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 413 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-04 07:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint skrivet!
2009-03-04
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP