Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mellan 4 ögon



gråtfyllt nästan svidande
grönt möter grönt
naglar som numer
andas med avsaknad
av nagellack
vidrör hans arm

en fråga ur hans mun
hade du kul?

hon slås av tanken
sanningen förblir
inlåst

att dricka te
med lejonaktigt väsen
och röka dyra cigaretter
på 50-talet innan hon var född
hörde inte till
en svensson vardag

han fick en puss till svar
och han tog emot den varsamt




Fri vers av en_kaospassagerare
Läst 241 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-04 11:35



Bookmark and Share


    Lilla fröken söt
åh, alltså jag tyckte om den här texten så mycket.
2009-03-26
  > Nästa text
< Föregående

en_kaospassagerare
en_kaospassagerare