Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Början till slut

 

Det här

är nu

början till slutet

Sakta ser jag

allt det ljusa

förmörkas

En grå slöja

lägger sig

över alla färger

Allt som var så klart

så självklart

nu suddigt och luddigt

Somligt till och med

vasst och stickande

Det som var

stort hett

bultande

har nu krympt

till något hårt

surt och frätande

Jag ser det

stora svarta

vid min horisont

Det kommer närmare

och jag går

det tillmötes

Jag vet jag måste

gå ensam

Våra vägar

delar sig här




Fri vers av Annette Andersson
Läst 440 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-04 12:25



Bookmark and Share


  Glensan
Mycket sällan vägarna INTE
delar sej men ibland hittas
det rätt, så varför ge upp?
2009-07-15

  Yvonne
Sorglig men betagande dikt som känns igen. Det är livet du beskriver i din ordrika dikt. Applåd.
2009-03-10

    Maria Malm
Sorgligt se det stora svart vid horisonten..då känns bara det svarta tunga..
2009-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson