Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har du sett tecknen jag själv missat?

Ser du de små små tecknen? Ser du i den där blicken att något flytt sin kos?
Har du märkt de knappt märkbara små små indikationerna om att något håller på att gå åt fel håll?

Jag såg dem idag.

En tanke som smög sig genom mitt filter. En sådan tanke jag hållit på avstånd, som jag valt bort för att prioritera annat.

Omedvetet valde jag sedan bort det jag var sugen på och ersatte det med en påse äpplen. Tanken har slagit rot och bildat fler.

Hur skulle du kunnat se, du som aldrig sett den sidan av mig? Jag klandrar dig inte för din närsynthet men jag vill härmed be dig om att hålla mig under uppsikt.

Jag såg en tanke smyga sig förbi mitt filter och den kan så lätt öppna upp för fler.




Fri vers av Suz
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-04 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suz