Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksdans

Något sparsam men gåtfullt varm inunder
Varm och ordrik men någonstans kylig inuti

Dessa två män
Två
Som bär sin tillvaro med tro
som cirkulerar kring kvinnan
med röda läppar

Ena lockar själen till förälskelse
Andra berör själens djup i varaktig värme

och hon är mest förvirrad...




Fri vers av Feminaz
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-04 13:52



Bookmark and Share


  peter markurth
utomordentligt bemästrande av ord på ett högst personligt sätt, ger upphov till djup ooch hemlighetsfullhet..mkt bra
2009-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz