Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du har nog ingen aning om hur mycket det betyder

 

 

kikar under lugg

skrattande blickar

värmer

gemenskapstörstande

hjärta




Fri vers av Jojo
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-04 15:43



Bookmark and Share


    Mejja
Åhhhh vad denna kommer näranära.
Lite blyg men ofantligt vacker!!!

tredubbel applåd
2009-03-04

  Losnall
Gott indeed.
2009-03-04

  friheten
Japp, gott säger jag med
2009-03-04

  Marreb
gott
2009-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo