Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spontana ord en sömnlös natt.




Ångestattacker om natten

 

 

ångestattacker
mitt i natten
vet inte hur
jag ska ta mig igenom
nattens mörkaste timmar

ångesten
dödar mig sakta
vem skulle bry sig
om jag försvann
uppgiven

jag är så rädd för att sova
för alla minnen spelas på repeat
när jag drömmer
drömmar om dig
pappa

det gör så ont
att vakna
och inse återigen
dag efter dag
att du aldrig kommer hem

...

ångestattacker
om natten
känner mig så ensam
så trasig och svag
känslan av att jag är ingenting
griper tag

det är som luften tar slut
jag kan inte andas
och mina kuddar
smakar salt

och jag saknar flickan
som gör mig stark
jag saknar hennes beröring
värmen från hennes hud
när hon ligger i min famn

jag saknar hennes skratt
att bara ligga i hennes närhet
och lyssna på hennes ord
jag saknar hennes kyssar
hennes änglaögon och dess blickar

jag saknar värmen hon ger
när världen känns så kall
jag saknar pirret i kroppen
jag endast känner när hon ler

och jag har inte mycket mer
än mina fåniga ord
som jag nästan glömt
hur man använder

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 586 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-03-04 22:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
dom sömnlösa nätterna kommer ta dig till andra dimensioner.. Dom öppnar nya dörrar och strör nya frön på dig att blomma ut..ha tålamod min vän

//S
2009-03-22

  AjBi
Var inte rädd för sorgen även om den känns tung. Möt demonerna. Din älskade pappa finns nära dig som din skyddsängel. Er kärlek är evig. Vacker dikt om ångest, saknad och ensamhet.
2009-03-21

  Andrum
Saknaden har så många ansikten och även sömnlösa nätter.
2009-03-04

  Öknens Ros VIP
Ångestattacker.......hemskt att uppleva. Fruktansvärdigt vanlig bland befolkningen tror jag.
2009-03-04

  Blåbäret
spontana ord från hjärtat som förmedlar sådan sorg som fräter sönder en...önskar dig vila på alla plan, där kroppen får sin sömn och tankarna får komma till ro, så kraft uppbådas för en ny morgondag
2009-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP