Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rädslans biverkning

 

 

ensam

men inte alldeles

dock gör rädslan

för nya svek

ensamheten

än mer mörk

och hård




Fri vers av Jojo
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-05 09:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo