Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fundamentalt

om det räckte med att
skjuta
alla
kommunisterkapitalisterochandrafundamentalister

så lätt det skulle vara

men så enkelt är det inte
bara

vi måste hjälpa själva
människosjälen

själva livet
har kommit till
skada




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-05 12:59



Bookmark and Share


  peter markurth
intressant..en sk fundamentalist kan gå ur denna roll om denne vill, men väljer att vara och verka inom ett givet axiom.

dvs om detta är politiskt.
2009-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP