Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensamhetsgalen (lite ändrad)

galenskapen

driver ensamheten

in i återvändsgränd

efter återvändsgränd

där verkligeheten står

och hånskrattar




Fri vers av Jojo
Läst 253 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-05 17:18



Bookmark and Share


    Mejja
Precis om detta håller jag också på att fila på i en text :)
Som att läsa mina egna tankar
2009-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo