Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets skörhet

en tystnad infinner sig

där i alla tankars flykt

tystnad som döljer gråt

tårar som hjärtat tar vid

en märkbar stund i livet

där skörheten nuddar själ



 

 

            vila i frid




Fri vers av Lindizz
Läst 400 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2009-03-05 19:21



Bookmark and Share


    tramp
Fint om livets skörhet och dess tunna tråd.
Det gäller att vårda tråden och uppskatta det fina vi har
...Livet !

Väldigt bra skrivet.
2009-03-06

  karenina VIP
ja livet är sannerligen skört... och just då nuddar skörheten verkligen själen
2009-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz