Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ikaros brinner





Talade nyss med en manisk man

som flyger så högt att solen snart

bränner hans skimrande vingar.

Inga ord i denna värld kan få

honom att vilja komma ner


för han vet


att även om landningen blir mjuk

kommer marken sedan öppna sig

och dra ner honom i ett mörker

svartare än natten.

Därför väljer han att fortsätta

flyga mot solen


och jag står

maktlöst kvar och ropar



en frusen jord.




Fri vers av Mygg
Läst 373 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-03-05 21:04



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Mycket starkt skrivet....

om en djupare innebörd!
2009-03-11

  Carola Zettergren
Usch ja..som att välja mellan pest eller kolera...
2009-03-05

    enna
Oj vad fint! Som anhörig till en manodepressiv...eller bipolär, som det numera heter...så grep detta tag om mig.
2009-03-05

  Miss Mod
Enormt bra beskrivet.
2009-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Mygg
Mygg