Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappadelar




Så jag

förstår nu

varför

mitt

liv

är

som

det

är

och

varit

som

det

varit


Mina

pappadelar

har

tryckt

ner

resten

av

mig

när

jag

gjort

något

bra




Fri vers av Ewa Flower
Läst 207 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-06 07:12



Bookmark and Share


  Rockalex
Starka

frigörande

utsikter
2009-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Flower
Ewa Flower