Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

visst


visst får man ångest

ska jag dö igen
i infarkt i filmskolan

aldrig älskarroll

de borde ge oss en chans
för gamlingar kan älska




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-03-06 17:35



Bookmark and Share


  aol
Underbar haiku grep tag imej
2015-10-30

  Tina Q
Precis som ~Hope~ vill jag säga "Sean Connery"...

Om texten vill jag säga - den doftar vemod genom humorn!
Jag gillar den.
2009-03-10

  ~Hope~
*på skånska* aaahh...
fram med äldre sexiga herrar på duken!!!

suckar och säger bara Sean Connery...
2009-03-07

  Cris
Vilken underbar tulpanbild. Eloge för den.

Och döden lurar alltid någonstanns. Glad att det är på film allt som oftast dock.

Visst borde "gamlingar" också få älska på film..
2009-03-07

  Maria Zena Viklund
japp läs kärlekens tao med Jolan Chang!
2009-03-07

  Ulf Lagerholm
din bildprofil är den rena silverhanens, du skulle passa utmärkt som förste saliggörare, jag ska tala med skolans ledning på måndag
2009-03-06

  Maria Natasja
Bra!!!!
2009-03-06

    Jnåt
dötrist eller askul, det är frågan. bara man inte är likgiltig.
2009-03-06

  Eva Langrath VIP
En text med glimten i ögat, man får beklaga filmskolan, de vet inte vad de missar. För visst....

Eva
2009-03-06

  Miss Mod
Även slutet av kapitlet, har ett värde och alla känslor finns.
2009-03-06

  Berit Robin Lagerholm VIP
Förlåt men denna ångestladdade text får mig att le
En text som man ser glimten i ögat, allvaret och argheten samtidigt vilket betyder mycket bra fångat.
2009-03-06

    ej medlem längre
visst! kanske är det så att de är lite rädda... för att visa... tänk om alla botoxbabes blev övertrumfade av gamlingars kärlekskonst! ingenting är vackra än människor som älskar och det blir bara vackrare ju äldre och visare kärleksparet blir...
2009-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP