Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I hemlighet

I skönhet var Du
i stillheten, nu
kärleken svävade
i hela rummet, jag bävade
för något som skulle störa
jag ville förföra
men spänningen fick oss
att släppa loss
vi kom nära
vi var kära
det hände
vi kände
vi var
inte ett par
utan vi var ett
utan vett
kärleken rådde
och vi mådde
gott när vi förlänade
varandra vad vi förtjänade
denna stund fick ett lyckligt slut
när vi tillsammans fick pusta ut




© Ted Örnberg 2009
Foto:www.fotoakuten.se




Fri vers av Eaglemountains VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-03-06 17:43



Bookmark and Share


  Angeldust
Kärleken den vackra.Kärleken mådde och vi rådde.Kram sunny, som vanligt Lyser du med din skrivartalag.Kramar Sunny.
2009-03-07

  anits VIP
Vacker skriven poesi
full av kärlek
2009-03-06

  Sladjana Zubcevic
Vacker poesi !
2009-03-06

  Maria T
En dikt full av åtrå
2009-03-06

  Roula O
En vacker poesi om kärlek...fint skrivet!
2009-03-06

  Ewa-Britt Nilson VIP
När kärleken
flyter på, då
kan det så
här gott gå!
2009-03-06

    ej medlem längre
Fint skrivet!
2009-03-06

  Berit Robin Lagerholm VIP
Vacker poesi för ögat med bevingad form
2009-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Eaglemountains
Eaglemountains VIP