Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hej,

det skaver inuti
mig.

Ta mitt hjärta
snälla, jag vill inte
ha det mer.

Gör vad som helst, bara
jag slipper
känna.




Fri vers av ungefär
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-06 18:17



Bookmark and Share


    vardagsbrus
du är så bra!
2011-09-01

  sistersurround
Håller med föregående talare!
2009-08-12

    obscura
slutet bar upp hela dikten. skitnice!
2009-03-06
  > Nästa text
< Föregående

ungefär
ungefär