Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tändstickssystrar

 

jag tycker att beniga ryggar är vackert

men känner mig orolig

bland mina sköra tändstickssystrar 

 

är det därför jag inte är magrare,

för att inte brytas av som

en stock håller bättre än kvistar

 


 

 




Fri vers av molly crayons
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-06 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons