Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖR DINA PENGARS SKULL

Jag kysser dig innerligt

smeker dig intensivt

pressar din nakna kropp mot min

och jag vill att du ska veta

att jag älskar dig inte...



enbart

för dina pengars skull




Fri vers av Björne.H
Läst 400 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-03-06 18:52



Bookmark and Share


    Erika H
Inte enbart... men ganska mycket. Eller?

Gillar den här. Den ger mig ett leende.
2009-03-15

  Mats Henricson
Uppriktigheten klart frapperande ! Modigt skrivet ! Inga krusiduller !
Gillar detta !!
2009-03-11

  JNI
mmm .. det är en vass tuch på mångas vardag !, bra skriven!
2009-03-08

  thyra
Vilken tur att jag inte har några pengar :) Kul avslutning till fin text!
2009-03-08

  Berit Robin Lagerholm VIP
En varm text som sjunker och gör en vågvändning.
bra
2009-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Björne.H
Björne.H