Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När sönerna har åkt till sin pappa för att vara där en vecka kommer ensamheten glidande......


Välkomnar ensamheten

Nu kommer
ensamheten
sakta glidande

Jag smakar
på den
känner
en oro
i min mage

Jag välkomnar
min oro
som att
ett förlorat barn
kommer tillbaka

Jag omger
min oro
med kärlek
för det
förlorade barnet

Jag andas
djupt och lugnt
och känner
livet
komma
tillbaka




Fri vers av Ewa Flower
Läst 214 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-03-06 19:32



Bookmark and Share


  SeXara
Ensamheten kan var en fristad att andas i. Vackert!
2009-03-07

  Lotti
skönt när man välkomnar det som är.....
att säga JA till livet verkligen
2009-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa Flower
Ewa Flower